NY BROSJYRE OM VESTFOLDARKIVET

Endelig har vår nye informasjonsbrosjyre om Vestfoldarkivet kommet.

Bildet på forsiden er hentet fra arkivet etter Larvik Line (A-2117). Det er tatt av journalist Holm, Morgenposten, i 1960 og viser kaptein Arne Minge på Petter Wessel 1. Vi skulle gjerne ha visst navnet på den unge kvinnen også. Noen som kjenner henne igjen?

Inspirasjonen til brosjyren har vi hentet fra det svenske magasinet Företagshistoria, som vi liker på grunn av den lekne måten de formidler smått og stort av arkiver og historie.

En spesiell takk til grafisk designer Linn Liverød for flott hjelp med utforming. Du forsto akkurat hva vi var ute etter!

Takk til alle ansatte som har bidratt med innhold; Karianne Schmidt Vindenes, Marit Slyngstad, Bjørnar Bø, Lone Kirchhoff, Ann Tove Manshaus, Ulla Nachtstern, Petra Erdosi Jensen (og undertegnede). Takk til fotograf Caroline Omlid for flotte bilder av sjefen (Karianne) og lesesalen. Øvrige bilder er hentet fra arkivene om ikke annet er oppgitt. Takk også til lesesalsgjester og besøkende for flotte omtaler!

Ellers må vi få takke for det ærefulle oppdraget det tross alt er å ta vare på og tilgjengeliggjøre arkiver som dokumenterer ulike sider av Vestfoldsamfunnets historie. Disse kildene deler vi så gjerne med dere der ute, og det er nettopp derfor vi har laget denne brosjyren. Forhåpentligvis bidrar den til å gjøre flere der ute oppmerksomme på at vi – det vil si arkivene våre – finnes!

God lesning- og VELKOMMEN TIL VESTFOLDARKIVET!

Heidi Meen (redaktør)

Vil du ha brosjyren i papirversjon? Ta kontakt!

Forrige innlegg:Fagartikkel fra professor Basberg Neste innlegg:NYTT TIL ARKIVET - SEM SKOGEIERLAG

Legg igjen en kommentar